Opleiding Intuïtieve coaching

Ben je geïnteresseerd in spiritualiteit en voel je de mogelijkheden om deze te ontwikkelen en steeds meer in te zetten in je dagelijks leven en je werk? Dan start er voor jou in september 2015 een interessante opleiding bij praktijk Norea:
De opleiding Intuïtieve coaching biedt je de kans om je intuïtieve vaardigheden te ontwikkelen en te verdiepen.
Deze kun je toepassen op jezelf waardoor je inzicht, kracht en zelfvertrouwen groeit.
De kracht van de opleiding is dat iedereen zijn eigen leerdoelen bepaalt, vaardigheden en talenten ontwikkelt en het beste en unieke en uit zichzelf naar boven haalt.
Deze opleiding is in eerste instantie bedoeld voor iedereen die de behoefte heeft zichzelf te ontwikkelen op spiritueel niveau.
Maar zeker ook voor diegene die in zijn of haar beroep meer intuïtief te werk wil gaan en ontwikkelde gaven, vaardigheden en talenten willen toepassen.

Een vervolg module van dit studiejaar is het ontwikkelen van je mediumschap.
Afgelopen jaar ben ik vanuit mijn praktijk een opleiding gestart. De eerste groep cursisten hebben het eerste jaar bijna afgerond. Ik heb het een prachtig jaar gevonden en kijk er naar uit om deze opleiding te herhalen. Dit is wat een van de cursisten er over heeft geschreven:
“Tijdens de opleiding intuïtieve ontwikkeling en coaching leer ik veel over mijzelf. Wie ben ik in de groep? Durf ik helemaal mezelf te zijn? Wat vind ik fijn? Wat vind ik moeilijk?
De groep is veilig en vertrouwd en Chantal begeleidt ons met veel toewijding. Binnen deze veiligheid en toewijding worden we gestimuleerd om onszelf helemaal te laten zien en te durven vertrouwen op wie we zijn.
Ik vind het heel fijn om periodiek een weekend samen te zijn met elkaar . Zo wordt de groep een veilige omgeving, waarin ik kan leren van mezelf en mijn groepsgenoten. Ik ontdek nieuwe delen van mezelf en in de groep krijg ik de kans om deze op een rustige manier uit te proberen . Hierdoor leer ik en doe ik zelfvertrouwen op, die ik meeneem naar de buitenwereld.
Naast dat de opleiding een innerlijke reis is, komen er ook veel interessante onderwerpen aan bod, zoals de chakraleer, symbolentaal, healing- en readingtechnieken, dromen en natuurlijk leren we onze intuïtieve vermogens verder te ontwikkelen en te vertrouwen.
” ~ Tanja

De studie is nu nog in volle gang en het is een bijzonder jaar vol groei en ontwikkeling geweest zowel voor de studenten als voor mij. Het was een eer en een geweldige ervaring dit eerste jaar neer te zetten. Mocht je ook geïnteresseerd zijn, de nieuwe data voor september zijn gepland.

Studiemodules
De studie wordt gegeven in 6 weekenden in 2015 en 2016 en een eventuele vervolgmodule van 3 blokken startend in september 2015.

Locatie
De studie wordt gegeven in Villa Eekenrode, in de koudekerkseweg 169, Middelburg
waar naast een fijne groeps- en praktijkruimte ook een heerlijke tuin.

Data:
26/27 september 2015
21/22 november 2015
16/17 januari 2016
12/13 maart 2016
23/24 april 2016
21/22 mei 2016
18/19 juni 2016
De studieweekenden zijn op zaterdag en zondagvan 9.30 tot ca 17.00 uur.
Data 2e studiejaar, nader overeen te komen

Kosten
1450 euro, incl 21% btw , incl 3 coachingsgesprekken, koffie, thee en lekkers.
Kosten extra module tweede studie jaar 550 euro incl 21% btw
De kosten mogen in overleg zonodig in termijnen worden betaald.
De studie vindt doorgang bij 8 of meer aanmeldingen.