Kaart wordt geladen…

Datum/Tijd
Date(s) – 08/03/2020 – 31/12/2020
00:00

Locatie
Deze locatie wordt later bekend gemaakt

Categorieën


LET OP data en constructie wordt gewijzigd, de eerste reis datum zal 31 mei worden, er zal ook een optie komen per dag te betalen, betaal je in een keer krijg je korting, nadere info volgt!

Reis met de elementen en hun wezens
Voor iedereen die het aanspreekt:

Tijdens een minivision quest die ik volgde, een dag en nacht in mijn eentje in de natuur, kreeg ik de ingeving een cursus te organiseren die moest heten:

Een reis met de elementen en hun wezens.

Met de elementen, bedoelen we hier; aarde, water , vuur en lucht. Ook ether is een van de elementen maar die nemen we gedurende de hele reis mee.
(nb in China hanteren ze ; hout, vuur, aarde , metaal, water)

Een dag per element werken we binnen in de praktijk. We mediteren en maken kennis met het element van die dag, we verdiepen ons in het element, we leren meer over ons eigen element (afhankelijk van je astrologische teken) en de temperamenten. We maken kennis met betreffende wezens en leren hoe we met ze in contact kunnen komen en hoe we met ze kunnen werken. (aarde wezens, lichtwezens, waterwezens, vuurwezens, en al hun mogelijke vormen) . We passen hier verschillende soorten methodieken toe. Eigen ervaring, kennis en inbreng is vanzelfsprekend maar je hoeft geen ervaring te hebben.

De tweede dag werken we buiten, deze dagen zullen ervaringsdagen zijn passen we in praktijk toe wat we binnen hebben geleerd en zullen meer een ritueel karakter krijgen. . Op verschillende locaties en gepland rond om belangrijke dagen in de natuurbeleving , zoals de lente equinox en midzomer.

De “ reis” wordt gegeven in 8 dagen. In dagen van 10 tot 17 uur maar de dagen buiten, kunnen deze tijden afwijken, hierover word je tijdig geïnformeerd.

Iedereen die zich aangetrokken voelt kan meedoen, ervaren of onervaren, los van alles wat je leert zal de reis je bewustzijn vergroten en je verbinding met de natuur (opnieuw) versterken.
Misschien ben je al helemaal bekend met de materie maar is het gewoon fijn met een groep samen de reis te ervaren, kortom iedereen is welkom!

Locatie
De dagen binnen worden georganiseerd in mijn praktijk in de Gerbrandylaan 21 Middelburg en op verschillende nader te bepalen locaties buiten

Data :
Aarde:
8 maart binnen
22 maart buiten (lente equinox)
Water:
31 mei binnen
21 juni buiten (midzomer)
Vuur:
6 september binnen
22 september buiten sa vonds herfst equinox
Lucht:
29 november binnen
21 december buiten midwinter

Kosten
795,00 euro
De kosten mogen in overleg zonodig in termijnen worden betaald.
De “reis” gaat door vanaf 5 aanmeldingen, bij een kleinere groep bied ik een alternatief programma.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, mail mij :info@praktijknorea.nl
Heel graag tot ziens,
Chantal Minnaard