Kaart wordt geladen…

Datum/Tijd
Date(s) – 08/07/2018 – 05/10/2018
00:00

Locatie
Deze locatie wordt later bekend gemaakt

Categorieën


Lieve allen, de data voor het nieuwe opleidingsjaar heb ik gepland. IN kleine groepen kunnen we altijd ruilen dus schroom niet te reageren als je ziet dat het niet haalbaar gaat worden. De kosten zijn iets lager dan vorige jaren omdat het geen weekenden zijn, mag ook in termijnen betaald worden.
Wil je meer informatie, laat het me weten.
Start: 5 oktober 2018
2 november
16 november
14 december
10 januari 2019
25 januari
8 februari
22 februari
8 maart
22 maart
19 april
17 mei
14 juni
28 juni
De kosten bedragen € 1350,00 ( incl 21% btw € 234) Er is 1 persoonlijk consult bij inbegrepen.

Lieve lezer,

Ik wil in het najaar 2018 weer starten met een opleidingstraject. Eerder plande ik deze in 7 weekenden, maar ik overweeg nu om 14 donderdagen of vrijdagen te plannen. Dit met name omdat ik vaak hoor dat de weekenden bezwaarlijk kunnen zijn. Ben je geïnteresseerd om informatie hierover te volgen of je persoonlijke voorkeuren te melden, laat het me weten. Ik werk met kleine groepen, dus altijd op maat.

Wie weet! Tot ziens in dit mooie traject vol groei en vergroten van je vaardigheden op allerlei vlak. Hieronder de informatie zoals ik die de eerdere jaren gebruikte, hij zal nog iets aangescherpt gaan worden.

Lieve groet
Chantal

INFO: OPLEIDING : Intuïtieve coaching en mediumschap

Ben je geïnteresseerd in spiritualiteit en voel je de mogelijkheden om deze te ontwikkelen en steeds meer in te zetten in je dagelijks leven en je werk? Dan start er voor jou in het najaar 2018 voor het derde jaar een interessante opleiding bij praktijk Norea:

De opleiding intuïtieve coaching biedt je de kans om je intuïtieve vaardigheden te ontwikkelen en te verdiepen. Deze kun je toepassen op jezelf waardoor je inzicht, kracht en zelfvertrouwen groeit.
De kracht van de opleiding is dat iedereen zijn eigen leerdoelen bepaalt, vaardigheden en talenten ontwikkelt en het beste en unieke en uit zichzelf naar boven haalt.
Deze opleiding is in eerste instantie bedoeld voor iedereen die de behoefte heeft zichzelf te ontwikkelen op spiritueel niveau.
Maar zeker ook voor diegene die in zijn of haar beroep meer intuïtief te werk wil gaan en ontwikkelde gaven, vaardigheden en talenten willen toepassen.
Een vervolg module van dit studiejaar is het ontwikkelen van je mediumschap.

In 2014 is het eerste jaar van deze opleiding gestart.
De eerste groep cursisten hebben deze al afgerond. Ik heb het een prachtig jaar gevonden en kijk er naar uit om deze opleiding te herhalen. Dit is wat een van de cursisten er over heeft geschreven:
Tijdens de opleiding intuïtieve ontwikkeling en coaching leer ik veel over mijzelf. Wie ben ik in de groep? Durf ik helemaal mezelf te zijn? Wat vind ik fijn? Wat vind ik moeilijk?
De groep is veilig en vertrouwd en Chantal begeleidt ons met veel toewijding. Binnen deze veiligheid en toewijding worden we gestimuleerd om onszelf helemaal te laten zien en te durven vertrouwen op wie we zijn.
Ik vind het heel fijn om periodiek een weekend samen te zijn met elkaar . Zo wordt de groep een veilige omgeving, waarin ik kan leren van mezelf en mijn groepsgenoten. Ik ontdek nieuwe delen van mezelf en in de groep krijg ik de kans om deze op een rustige manier uit te proberen . Hierdoor leer ik en doe ik zelfvertrouwen op, die ik meeneem naar de buitenwereld.
Naast dat de opleiding een innerlijke reis is, komen er ook veel interessante onderwerpen aan bod, zoals de chakraleer, symbolentaal, healing- en readingtechnieken, dromen en natuurlijk leren we onze intuïtieve vermogens verder te ontwikkelen en te vertrouwen. Tanja

Momenteel begeleid ik een derde groep, die vol enthousiasme, leergierigheid, nieuwsgierigheid en openheid dit jaar zijn ingestapt . Het is weer een hele reis en ervaring en prachtig te zien hoe de ontwikkelingen zich volbrengen. Op subtiel niveau heel voelbaar maar ook in uitstraling en daadkracht steeds zichtbaarder. Dat geldt daar in ook voor mij, in ieder moment is het aanwezig zijn, de energie neerzetten en bewaken en meebewegen met wat zich aandient….. Het maakt me stil, te zien welke groei er al ontstaan is… en welke unieke gaven in het licht werden gezet.

Studiemodules
De studie werd gegeven in 7 weekenden in 2017 en een eventuele vervolgmodule van 3 blokken volgt daar op.
Mogelijk dat het in dit jaar aangepast wordt tot 14 vrijdag, afhankelijk van de groep die zich aanmeldt.

Kosten
1500 euro, incl 21% btw , incl 3 coachingsgesprekken, koffie, thee en lekkers.
Kosten extra module tweede studie jaar 550 euro incl 21% btw
De kosten mogen in overleg zonodig in termijnen worden betaald. Neem contact bij vragen hierover!
De studie vindt doorgang bij 5 of meer aanmeldingen.

De opleiding wordt gegeven door Chantal Minnaard, Praktijk Norea
Chantal werkt als medium sinds ruim 10 jaar in haar praktijk voor intuïtieve begeleiding. Binnen De deze praktijk is er een enorme groei geweest en biedt zij begeleiding aan vele mensen.
Ze geeft aura readingen en healing, contact met overledenen, begeleiding van cliënten met verschillende problematieken en coacht vele mensen in hun spirituele ontwikkeling en groei.
Binnen de praktijk worden verschillende cursussen en workshops aangeboden.
Zelf heeft Chantal de afgelopen jaren de studie maanpriesteres gevolgd bij Wilde Wijze Vrouw. Waar ze nog steeds herhaaldelijk verdiepende trainingen volgt. Daarnaast volgt ze een pad bij de engelse leraar Tareth . Verder heeft ze hiervoor vele opleidingen en cursussen gevolgd om zichzelf blijvend te ontwikkelen in verschillende spirituele en psychologische vaardigheden. Chantal is van oorsprong maatschappelijk werker en heeft hierin 12 jaar werkervaring, dit biedt mede bodem en basis binnen haar werk met cliënten.

Praktijk Norea
Chantal Minnaard

0621854409
info@praktijknorea.nl
www.praktijknorea.nl