Voor meer informatie kunt u klikken op het agenda item.

Datum/Tijd Evenement
29/04/2019 – 30/06/2019
00:00
gespreks/oefengroep HSP

Gespreksgroep HSP volwassenen.

Oproep;
Start zsm bij voldoende aanmelding!
Naar aanleiding van een vraag vandaag van een client;

een groep die als klankbord fungeert voor hoog sensitieve volwassenen.

Welkom !

Voor meer info: info@praktijknorea.nl of bericht mij..

Lieve groet,
Chantal

01/05/2019 – 30/06/2019
20:00 – 21:30
meditatie avond

De meditatieavonden worden gegeven in een kleine groep. De sfeer is vrij en ongedwongen en inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwde en veilige omgeving.
De opzet is ongeveer iedere keer hetzelfde, 3 geleide meditaties, waarvan 1 in ieder van 1 gechannelde. Het zijn met name, visualisaties, innerlijke reizen naar onder-of hogerbewustzijn of andere werelden.

Je kunt af en toe eens deelnemen of iedere keer. De avonden gaan door vanaf 4 personen.
Inloop 20 uur, start 20.15 uur tot ca 21.30 uur
Kosten 10 euro
graag aanmelden van te voren
gerbrandylaan 21 Middelburg
nieuwe data:
1 mei
21 mei
13 juni
daarna volgt een zomerrooster met buitenmeditaties

29/05/2019 – 04/07/2019
19:30 – 22:00
Cursus aanvaarden

START CURSUS AANVAARDEN

Data bekend:
29 mei
12 juni
3 juli
19.30 tot 22 uur

een tekst en cursus die ik een paar jaar terug gaf maar nu weer zal gaan geven, afgestemd op de groep die zich aanmeldt:

Wil je informatie of aanmelden, bericht of mail mij dan :
Info@praktijknorea.nl
🍀

“ Aanvaarden lijkt inmiddels wel het toverwoord geworden in mijn dagelijks leven en praktijk. Daar waar ik en velen met mij worstelen met het woord LOSLATEN .. merk ik dat ik een tussenfase heb ontdekt in het woord aanvaarden… Maar ik wil niet dat het dezelfde lading mee krijgt als het woord loslaten, want dan zijn we er snel genoeg klaar mee… Makkelijk gezegd… maar ga het maar eens doen… iets loslaten.Tot nu toe werkt voor mij het wat zachtere aanvaarden erg effectief. Omdat je niets hoeft te doen….Tja…dat klinkt te makkelijk, ik weet het. Maar als je de werking ervan bevat, doorgrond, maakt het toch echt dat het optimaal en voelbaar werkt,.. en dan na langere tijd…lijkt het soms als of je toch zomaar hebt losgelaten…Het is geen tovermiddel. Aanvaarden is niet vrij van pijn, verdriet, angst. Je schaduw lost zich niet op in het licht… Er is geen plotselinge verlichting…
Het is geen berusting, maar een stap verder.. Het is het tegenovergestelde van verdoven, het geeft de onderdrukte delen kans om ook in het geheel van je zijn opgenomen te worden en daardoor te helen. alles mag er zijn. Het gaat ook niet over het oplossen van problemen maar het overstijgen ervan… en je voelt de kracht en beheersing in eigen hand. In deze cursus wil je helpen de weg van aanvaarden tot in de kern te bevatten, doorgronden en toe te passen. In contact met je schaduwkant en met gebruik van je innerlijke kracht, je onder- en hogerbewustzijn. Jouw mogelijkheden. Middels inzichtgevende theorie, oefening, gesprek en visualisatie wil ik je de handvatten aanbieden om de weg van aanvaarden in je leven toe te kunnen passen met als eerste beloning innerlijke rust…”

Kosten €105,00
3 avonden

gerbrandylaan 21 Middelburg

31/12/2019 – 31/01/2020
00:00
nieuw jaartraject intuitieve coaching en mediumschap

een nieuw cursus jaar start in januari 2020, nieuwe informatie volgt, heb je interesse, mail mij voor een informatief gesprek.