Voor meer informatie kunt u klikken op het agenda item.

Datum/Tijd Evenement
07/03/2020 – 31/12/2020
00:00
nieuw jaartraject intuitieve coaching en mediumschap

Let op, de datum wordt vermoedelijk verplaatst naar september 2020 dan word de training op vrijdagen gepland, voor vragen mail me gerust!

Opleiding/leertraject Intuïtieve coaching en mediumschap

Ben je geïnteresseerd in spiritualiteit en bewustwording en voel je de drijfveer en mogelijkheden om deze te ontwikkelen en steeds meer in te zetten in je dagelijks leven en je werk? Dan start er voor jou op 8 maart 2020 een interessante opleiding bij praktijk Norea:

De opleiding intuïtieve coaching biedt je de kans om je intuïtieve vaardigheden te ontwikkelen en te verdiepen. Deze kun je toepassen op jezelf waardoor je inzicht, kracht en zelfvertrouwen groeit.
De kracht van de opleiding is dat iedereen zijn eigen leerdoelen bepaalt, vaardigheden en talenten ontwikkelt en het beste en unieke en uit zichzelf naar boven haalt.
Deze opleiding is in eerste instantie bedoeld voor iedereen die de behoefte heeft zichzelf te ontwikkelen op spiritueel niveau.
Maar zeker ook voor diegene die in zijn of haar beroep meer intuïtief te werk wil gaan en ontwikkelde gaven, vaardigheden en talenten willen toepassen.
Een vervolg module van dit studiejaar is het ontwikkelen van je mediumschap.

In 2014 is het eerste jaar van deze opleiding gestart. De 4 groepen hebben allemaal een unieke weg gereisd, de samenstelling van de groep is nooit voor niets en brengt precies wat je nodig hebt. Dat alles in veilige sfeer en aardse nuchterheid. Mijn praktijk heb ik inmiddels 12 jaar en ontwikkel mijzelf ook nog steeds op zowel spiritueel als psychologisch vlak. Zal altijd afgestemd en in verbinding met de groep jullie processen begeleiden en in staan voor het ontwikkelen van jouw eigen unieke vaardigheden op een basis van voldoende kennis.

Dit is wat een van de cursisten er over heeft geschreven:
Tijdens de opleiding intuïtieve ontwikkeling en coaching leer ik veel over mijzelf. Wie ben ik in de groep? Durf ik helemaal mezelf te zijn? Wat vind ik fijn? Wat vind ik moeilijk?
De groep is veilig en vertrouwd en Chantal begeleidt ons met veel toewijding. Binnen deze veiligheid en toewijding worden we gestimuleerd om onszelf helemaal te laten zien en te durven vertrouwen op wie we zijn.
Ik vind het heel fijn om periodiek een weekend samen te zijn met elkaar . Zo wordt de groep een veilige omgeving, waarin ik kan leren van mezelf en mijn groepsgenoten. Ik ontdek nieuwe delen van mezelf en in de groep krijg ik de kans om deze op een rustige manier uit te proberen . Hierdoor leer ik en doe ik zelfvertrouwen op, die ik meeneem naar de buitenwereld.
Naast dat de opleiding een innerlijke reis is, komen er ook veel interessante onderwerpen aan bod, zoals de chakraleer, symbolentaal, healing- en readingtechnieken, dromen en natuurlijk leren we onze intuïtieve vermogens verder te ontwikkelen en te vertrouwen. Tanja (Tanja heeft inmiddels een eigen praktijk en een boek over reincarnatie geschreven)

Deze opleiding is een prachtig cadeau aan mezelf en doet mij een mooie intense weg naar binnen begaan, naar mijn intuïtie. Een ruim aanbod van technieken (o.a. meditatie, visualisatie, inzichtgevende reflecties, schrijven, healing) en hulpmiddelen (o.a. tarot-/engelenkaarten) worden gebruikt in een veilige en ruimtelatende omgeving waarin ik zelf altijd leidend ben. Uiterst deskundig, inspirerend en liefdevol (be)geleid door Chantal. Op deze weg leer ik toe te laten wat ik zoal tegenkom en zie ik helderder wat van mezelf is en wat niet. De verbinding met mezelf wordt almaar krachtiger door een steeds sterker wordende intuïtie. Een geweldige, aan te bevelen transformerende opleiding!Paul

Momenteel begeleid ik de vierde groep, die vol enthousiasme, leergierigheid, nieuwsgierigheid en openheid dit jaar zijn ingestapt . Het is weer een hele reis en ervaring en prachtig te zien hoe de ontwikkelingen zich volbrengen. Op subtiel niveau heel voelbaar maar ook in uitstraling en daadkracht steeds zichtbaarder. Dat geldt daar in ook voor mij, in ieder moment is het aanwezig zijn, de energie neerzetten en bewaken en meebewegen met wat zich aandient…informeren en (aan) leren en vooral de unieke talenten uitnodigen zich zichbaar te maken.. Het maakt me stil, te zien welke groei er al ontstaan is… en welke unieke gaven in het licht werden gezet. Ik heb zin om een 5e groep te starten.

Studiemodules
De studie wordt gegeven in 14 dagen in 2020 en een eventuele vervolgmodule van 6 dagen volgen daar op.

Locatie
De studie wordt gegeven in de praktijk in de Gerbrandylaan 21 Middelburg

Data eerste half jaar op zaterdagen: als de groep bekend is kunnen we wijzigen in overleg:

7 maart
21 maart
4 april
18 april
2 mei
13 juni
27 juni

Na de zomervakantie volgen de andere 7 dagen, nog nader in te plannen.
Data 2e studiejaar, nader overeen te komen
Een les dag start om 10 uur (inloop 9.30u) en eindigt ca 16.30 a 17 uur.

Kosten
1400 euro , incl 1 coachingsgesprek, koffie, thee en lekkers.
Kosten extra module tweede studie jaar 500.
De kosten mogen in overleg zonodig in termijnen worden betaald.
De studie gaat door vanaf 5 aanmeldingen , bij een kleinere groep bied ik een alternatief programma.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, mail mij :info@praktijknorea.nl

08/03/2020 – 31/12/2020
00:00
Reis door de elementen en haar wezens

LET OP data en constructie wordt gewijzigd, de eerste reis datum zal 31 mei worden, er zal ook een optie komen per dag te betalen, betaal je in een keer krijg je korting, nadere info volgt!

Reis met de elementen en hun wezens
Voor iedereen die het aanspreekt:

Tijdens een minivision quest die ik volgde, een dag en nacht in mijn eentje in de natuur, kreeg ik de ingeving een cursus te organiseren die moest heten:

Een reis met de elementen en hun wezens.

Met de elementen, bedoelen we hier; aarde, water , vuur en lucht. Ook ether is een van de elementen maar die nemen we gedurende de hele reis mee.
(nb in China hanteren ze ; hout, vuur, aarde , metaal, water)

Een dag per element werken we binnen in de praktijk. We mediteren en maken kennis met het element van die dag, we verdiepen ons in het element, we leren meer over ons eigen element (afhankelijk van je astrologische teken) en de temperamenten. We maken kennis met betreffende wezens en leren hoe we met ze in contact kunnen komen en hoe we met ze kunnen werken. (aarde wezens, lichtwezens, waterwezens, vuurwezens, en al hun mogelijke vormen) . We passen hier verschillende soorten methodieken toe. Eigen ervaring, kennis en inbreng is vanzelfsprekend maar je hoeft geen ervaring te hebben.

De tweede dag werken we buiten, deze dagen zullen ervaringsdagen zijn passen we in praktijk toe wat we binnen hebben geleerd en zullen meer een ritueel karakter krijgen. . Op verschillende locaties en gepland rond om belangrijke dagen in de natuurbeleving , zoals de lente equinox en midzomer.

De “ reis” wordt gegeven in 8 dagen. In dagen van 10 tot 17 uur maar de dagen buiten, kunnen deze tijden afwijken, hierover word je tijdig geïnformeerd.

Iedereen die zich aangetrokken voelt kan meedoen, ervaren of onervaren, los van alles wat je leert zal de reis je bewustzijn vergroten en je verbinding met de natuur (opnieuw) versterken.
Misschien ben je al helemaal bekend met de materie maar is het gewoon fijn met een groep samen de reis te ervaren, kortom iedereen is welkom!

Locatie
De dagen binnen worden georganiseerd in mijn praktijk in de Gerbrandylaan 21 Middelburg en op verschillende nader te bepalen locaties buiten

Data :
Aarde:
8 maart binnen
22 maart buiten (lente equinox)
Water:
31 mei binnen
21 juni buiten (midzomer)
Vuur:
6 september binnen
22 september buiten sa vonds herfst equinox
Lucht:
29 november binnen
21 december buiten midwinter

Kosten
795,00 euro
De kosten mogen in overleg zonodig in termijnen worden betaald.
De “reis” gaat door vanaf 5 aanmeldingen, bij een kleinere groep bied ik een alternatief programma.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, mail mij :info@praktijknorea.nl
Heel graag tot ziens,
Chantal Minnaard