Vol bezieling bied ik aan

> Healing: aura-chakra- healing en trance healing
> Aura-reading
> Spirituele coaching
> Mediumschap
> Workshops en cursussen (zie agenda)
> Huiskamerkring
> Psycho-sociale begeleiding
> Droomconsult

Ook begeleid ik mensen die een behoefte voelen hun spirituele groei, te ontwikkelen, dit jaar is er voor het eerst een opleiding gestart. De eerste 10 deelnemers zijn enthousiast. Hierover binnenkort meer!

Aurareading

Via een aurareading geef ik informatie over zichtbare en onzichtbare of geblokkeerde delen van de cliënt. Deze hebben onbewust of bewust een duidelijke rol in het dagelijkse leven. Een reading geeft inzicht en vergroot de bewustwording. Doordat ik contact maak met de ziel, voelt de cliënt zich vaak in contact met zichzelf; puur en op de juiste weg. Hierdoor groeit het inzicht en de kracht in het eigen handelen.

Healing

Tijdens een healing maak ik gebruik van de universele energie die ik doorgeef aan de cliënt. Een healing biedt de mogelijkheid om de balans in de energiehuishouding te herstellen en te vitaliseren. Zowel tijdens de reading of healing zullen gidsen van cliënten terzijde staan.
Momenteel ben ik me aan het ontwikkelen tot trancehealer, dat wil zeggen dat ik in een trancestaat een healing geef en de energie van healinggidsen doorgeef, dit is een intense vorm van healing en werkt effectief als pijnbestrijding, zowel op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

Spirituele coaching

In de individuele begeleiding kunnen allerlei vragen van mensen centraal staan. De nadruk van mijn begeleiding ligt op de zoektocht naar je eigen kern en kracht.
Intuïtief (=helderwetend, helderziend, heldervoelend), maar ook gebaseerd op jarenlange opgebouwde kennis als maatschappelijk werker, bespreek ik met de cliënt wat uw vraag is, waar knelpunten liggen en wat zijn of haar behoefte is. Naast het voeren van gesprekken maak ik gebruik van bovenstaande methodes, eventueel aangevuld met meditatie en andere technieken. Ik vind het belangrijk de vraag en de behoefte van de cliënt centraal te stellen.Verder begeleid ik mensen die een behoefte voelen hun spirituele groei, te ontwikkelen.

Mediumschap

Ik treed in contact met gidsen en overledenen. Het is mogelijk dat ik contact maak met dierbare overledenen van cliënten, als deze zelf ‘kiezen’ aanwezig te zijn tijdens een consult. Mijn uitgangspunt is dat vooral de cliënt de overledene ( de energie) zelf in zijn ziel voelt en herkent. Het is eveneens mogelijk dat ik uw huis onderzoek op geesten en energie waar u of uw kinderen mogelijk last van hebben. Ik kan het contact leggen en zonodig uw ruimte zuiveren.

Huiskamerkring

Bij u thuis, in vertrouwde sfeer, kom ik voor een reading. U kunt zelf uw groep mensen (max 6) samenstellen. Vooraf bespreken we telefonisch over en weer de verwachtingen.

Droomconsult

In de praktijk bespreek ik met vele cliënten hun dromen. Het is nu ook mogelijk om een apart droomconsult aan te gaan. Wordt u vaak getergd door dezelfde nachtmerrie, of heeft u een specifieke droom waarvan u de betekenis niet weet dan kijk ik voor u in de energie wat de droom betekent. Al 15 jaar verdiep ik mij in dromen en droombetekenissen. Nu verklaar ik ze naast de kennis ook intuïtief en eventueel met medewerking van uw gidsen. Uw dromen kunnen boodschappen omvatten , of een psychologisch proces weergeven. En kan u weer verder helpen in uw dagelijks leven.